cloud solutions
Denk je erover na om een website te laten maken? Profiteer van deze 10 tips om precies de website te krijgen die je gedachten hebt qua prijs, budget en techniek. Dit is de top 10 richtlijnen om jou de juiste vragen aan de ontwikkelaars van je nieuwe website te laten stellen.
1. Wees er zeker van dat werkelijk alles staat uitgeschreven in het voorstel wat je ontvangt, zonder verborgen kosten, en dat je begrijpt wat de Algemene Voorwaarden van het bedrijf zijn waar je voor kiest.
2. Jouw voorstel moet informatie bevatten over de ontwikkeling van jouw project, zoals ondersteuning, bug fixing, extra ontwikkeling en de betrokken kosten.
3. Zorg ervoor dat je jouw project in fases krijgt aangeleverd, zodat je werk en feedback in de website kan stoppen tijdens de ontwikkeling.
4. Bevestig dat jij de eigenaar bent van de code en het eindresultaat en niet het ontwikkelingsbedrijf. Jij betaalt er tenslotte voor.
5. Vraag altijd naar een eerdere klantenlijst, en als het mogelijk is naar aanbevelingen die zij kunnen geven om te bevestigen dat de projecten van eerdere klanten op tijd zijn geleverd volgens alle eisen.
6. Vraag naar de code die ze gaan gebruiken voor jouw webpagina’s. XHTML en CSS moeten als het mogelijk is gebruikt worden om pagina’s te leveren. Deze zijn geschikt voor zoekmachines die voldoen aan de standaarden van de industrie en het snel laden van de pagina’s.
7. Onthoud dat je bij publieksgerichte websites wilt dat ze er op iedere internetbrowser van pc of Mac hetzelfde uitzien (dit heet ‘full cross-browser’-compatibiliteit).
8. De website moet toegankelijk zijn, dit is tegenwoordig zelfs een verplichting. Dit betekent letterlijk dat de site toegankelijk moet zijn voor iedereen. Jouw site moet een paar basisinstrumenten hebben om dit mogelijk te maken.
9. Als er een database wordt gebruikt, wees er dan zeker van dat je begrijpt welk databaseplatform je nodig hebt en wat de implicaties hiervan zijn. Veel databases hebben dure gebruikerslicenties, die uitstekend zijn voor intranetten, maar voor andere sites is dit echt te duur. Ook zijn er bedrijven die veilig werken in de Cloud mogelijk maken door het aanbieden van Cloud solutions.
10. Onthoud dat als je technologie van de server gaat gebruiken om gegevens van een database weer te geven op je pagina, dat een MySQL-database gratis is