Velen mogen dan denken dat het vaak alleen maar een cosmetische ingreep is, er zijn heel wat vrouwen die daadwerkelijk last hebben van hun (te) grote schaamlippen. Gelukkig is er wel iets aan te doen. Zoals bij V-klinieken in Leiden,de grootste vrouwenkliniek van Nederland die is gespecialiseerd in schaamlipcorrecties en de behandeling van ingetrokken tepels.

V-Klinieken is de enige kliniek in Nederland gespecialiseerd in labiachirurgie en heeft de afgelopen jaren al vele vrouwen geholpen met afwijkingen aan de intieme zone. Op de website zijn verschillende reacties van tevreden patiënten. Een paar voorbeelden:

Ervaringen

“Veel jaren pijn gehad maar al die tijd de stap niet te durven nemen tot dat ik op de site van V klinieken kwam. (…) Ik ben echt gelukkig met het eindresultaat en schaam me niet meer en heb geen pijn meer! Ik raad V kliniek dus zeker aan!”

“Na 5 jaar onzeker te zijn geweest en ziekenhuis in en uit te zijn geweest om de behandeling vergoed te krijgen (wat niet lukte omdat het in de meeste gevallen cosmetisch is) heb ik toch de stap gezet om het zelf te gaan betalen. (…) En het was heel relaxed en was zelfs heel gezellig tijdens de operatie. Binnen een uurtje was ik klaar en kon ik naar huis. Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan en ben nu al super blij met het resultaat. Ik raad deze kliniek zeker aan!”

“Mijn klachten waren heel duidelijk tijdens het fietsen met een strakke broek verging ik van de pijn. Het begon met irriteren al heel lang geleden. Het gesprek en informatie en het nabellen vond ik erg fijn. Kleine ingreep had het veel eerder moeten doen wacht niet zou ik zeggen.”

“Fantastisch geholpen. Had er de laatste jaren steeds meer last van, vermoedelijk door mijn hobby wielrennen. Bij de kliniek mensen die het vertrouwen op je overbrengen. Ben bijzonder blij met het resultaat en kan het een ieder aan bevelen om het hier te laten doen, indien nodig.Het resultaat mag er wezen.”

“ik ben met mijn vriend bij VIER klinieken op consult geweest. V-Klinieken was schoon, niet duur en een vrouwelijke dokter Rose. Ik ben na de operatie wel een paar dagen thuis gebleven. Het resultaat is zoals ik had gehoopt!”

“Soms dan twijfel ik jaren om een keuze te maken. Ik ben al bij drie klinieken op consult geweest, maar had er steeds geen goed gevoel bij. Ze waren niet eens heel groot ofzo meer onregelmatig en niet even groot. Bij het eerste consult in vKlinieken voelde ik me op mijn gemak. De rust en professionaliteit straalden ervan af naast dat ze een speciaal spreekuur hebben voor mijn klachten en dus erg ervaren zijn. Ik ben happy met het resultaat en mijn keuze!”

De stap mag dan in eerste instantie best groot zijn, het gaat immers toch om je vagina, het resultaat maakt vaak alles goed. Bedenk wel dat een schaamlip-correctie bijna nooit wordt vergoed door je zorgverzekering en je het dus wel hebt over een flinke investering.

Categorieën: Gezondheid