Blog

Nieuws, trends en mijn mening...

Goede messen het halve werk!

Wie regelmatig in de keuken staat, kan er niet om heen: goede messen! Deze zijn er in allerlei soorten en maten en veelal met een specifieke toepassing. Een overzicht.

Aflossingsvrije Hypotheek

Bij aflossingsvrije hypotheek lost u tijdens de looptijd niets af op uw lening, en betaald alleen maar rente, daardoor profiteert u maximaal van de hypotheekrente-aftrek.

Maak het leukste babyalbum

Kleine kinderen worden groot. En het liefst zou je ze voor altijd klein houden. Dat is natuurlijk niet mogelijk, maar wat je wel kunt doen is het bijhouden van een album van je baby.

Wat regelen bij personeel aannemen?

Loopt je bedrijf goed en krijg je er steeds meer werk bij, dan kan er een moment komen dat je het niet allemaal meer alleen aan kan. Je al personeel aan moeten nemen om verder te kunnen blijven groeien.

Geld

Geld is natuurlijk niet meer weg te denken uit onze maatschappij. En dat is ook helemaal niet erg, want meestal is geld gewoon leuk. Oké, niet als je deurwaarder of incassobureau aan de deur hebt...

Ergernissen aan flexplekken

Je komt er tegenwoordig niet meer omheen: ieder kantoor is zowat omgetoverd tot een flexplek-walhalla waar menig manager of eigenaar trots op is. Maar is dat ook terecht?

Scroll Up